FRI FOR STRESS – KURSUS

Stressreduktion, personlig udvikling og forebyggelse

Et personligt forløb, der får dig videre

Måske har du søvnløse nætter og bøvl med hukommelsen og koncentrationen, din energi er i bund, og dit humør har forandret sig, du er mere kortluntet, irritabel, grådlabil og mere vred end sædvanligt. Det kan være begyndende symptomer på stress. Det er langt nemmere at stoppe overbelastningsstress i opløbet end at komme sig efter et decideret stressnedbrud, hvor krop og hjerne har taget varig skade.

Måske har du blot mod på at arbejde med din personlige udvikling for også at kunne forebygge stress og generel mistrivsel.

Tid og sted

Du planlægger datoer for samtaler, undervisningsmoduler og øvelser sammen med din personlige terapeut, der følger dig gennem hele forløbet.

Alle fysiske samtaler foregår i Storkøbenhavn, medmindre du ønsker, at hele forløbet skal foregå online. Undervisning og øvelser foregår online.

Hvem deltager?

Kurset henvender sig til privatpersoner, medarbejdere, ledere, ledige og kan også tilbydes som led i et sygemeldingsforløb.

Tilfredshedsgaranti

Vi har gjort det bedste vi kan for at sikre et udviklende kursus. Det er afgørende for os, at du oplever, at kurset er en hjælp for dig. Derfor skal du selvfølgelig være tilfreds. Hvis ikke du er tilfreds får du pengene tilbage. Tilfredshedsgarantien gælder i 14 dage fra købsdato.

Kursus i stressreduktion

Kursets indhold

Forløbet varer 6 uger, ca. 2,5 timer pr. uge, hvor du får: 

Stresstest (før og efter, så du kan følge dine fremskridt)

4 udviklingssamtaler (online og fysisk)

4 undervisningsmoduler i mental sundhed

4 øvelser guidet af en coach

Pris: 4.995,-

Vil du vide mere?

Det kan være svært at vide, hvad der er det helt rigtige forløb. Vi har mange års erfaring med, hvad der virker og vil gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige forløb. 

Kontakt os og få helt uforpligtende og personlig rådgivning om valg af kursus.

Vi arbejder forskningsbaseret og metodisk med indsigt i egen tilstand, stressreduktion og opbygning af personlig integritet

Dine undervisere og terapeuter

Henrik Ølgaard, psykoterapeut, 15 års erfaring i stress coaching, udviklingskonsulent Lifeatwork og 30 års ledererfaring

Daniel O. B. Jensen Lifeatwork

Daniel Jensen, stifter af Lifeatwork, 10 års erfaring i coaching af ledere og medarbejdere, 20 års ledererfaring og psykoterapeut studerende

Det siger kunderne

“Meat Market har gennemgået et forløb hos Lifeatwork. Meat Market havde behov for at tage pulsen på arbejdsglæden og den mentale sundhed. I samarbejde med Lifeatwork løftede vi arbejdsglæden og reducerede stressrelateret sygefravær. Lifeatwork er profesionelle, troværdige og ambitiøse – og ikke mindst jordnære. Vi implementerede nemt de opnåede værktøjer og erfaringer i vores hverdag”.

Jimmy Andersen, Store Manager.

“Jeg har af flere omgange benyttet Daniel fra Lifeatwork. Han har trænet, coachet og styrket mig i at finde balance i min mentale tilgang til stress, konflikthåndtering og jobsamtaler. Lifeatwork er yderst troværdige, de har bagagen fyldt med personlig erfaring og en stærk psykologisk indsigt i mennesker. Et forløb hos Lifeatwork (Daniel) har, for mig, medført solide personlige resultater som f.eks. selvværdsboost, jobforfremmelse og øget robusthed til at modstå stress.”

Nicolai Holm, Technical manager, Copenhagen Airports A/S

“Henrik has been an effective coach to me on several occasions during my career. He has the ability to cut to the core of any given situation, inspires to new perception angles and motivates to personal reflection in a way that succesfully challenges ones limitations to refocus onto the game changing opportunities.”

Oana Krogh-Nielsen, Vice President at TDC

Fri for stress moduler

Personlige udviklingssamtaler

I samtalen vil du blive klædt på med personlige værktøjer til at kunne forebygge stress og mistrivsel på arbejdspladsen, i privatlivet og på hjemmekontoret.

Her er nogle af de emner som du får med efter samtalen:

  • Indsigt i kilder til stress og forebyggelsesstrategier
  • Hjælp til håndtering af relationer – kollegaer, leder, kunder
  • Indsigt i egen personlighed og personlige mønstre
  • Redskaber og vejen til personlig integritet og balance
 

Alle samtaler er fortrolige. Der videregives ingen oplysninger fra samtalerne med Lifeatwork.

Hvis samtalen foregår online modtager du et booking link. Du booker selv din samtale i de tidsrum, der er mulige med Lifeatwork. Og du modtager automatisk et link til samtalen.

I forløbet indgår fire personlige udviklingssamtaler

 

Undervisningsmoduler i mental sundhed

 
  • Mentalisering

Mentalisering er at forstå egen og andres adfærd ud fra mentale tilstande. Undervisningen fortæller om evnen til at mentalisere, som er helt afgørende for den forståelse og de relationer, vi kan skabe med og til hinanden – såvel i arbejdslivet som i privatlivet.

  • Kognition, adfærd og følelser

Forskning i, hvordan følelser, tanker, kroppen og adfærd hænger sammen. Undervisningen guider dig i, hvordan du udvikler sunde tankemønstre, hensigtsmæssige handlinger og konstruktive løsninger.

  • Naturen og mennesket

Forskning viser, at det at være i kontakt med naturen stimulerer vores sanser og øger muligheden for at vække det parasympatiske nervesystem. Det parasympatiske nervesystem får vores blodtryk til at falde, giver os mere ro og en større følelse af velvære. Undervisningen giver et indblik i, hvordan naturen kan styrke vores livskvalitet gennem simple aktiviteter i hverdagen.

*Kilde og adgang til de forskningsbaserede studier fremgår i undervisningen.

  • At tale sammen øger velvære

Hvordan taler vi sammen, når vi ikke kender hinanden så godt? Og hvad er vigtigt at tale om? Undervisningen gennemgår den forskning som fortæller, at mennesker, som taler mere med andre, oplever forøget velvære. Og det, at tale sammen giver hjernen et boost, der gør dig bedre til at planlægge, prioritere og organisere. 

*Kilde og adgang til de forskningsbaserede studier fremgår i undervisningen.

 

Øvelser i mental bevidsthed

  • Øvelser i kognition, adfærd og følelser. Øvelserne hjælper dig til at finde fokus og få styr på egne prioriteringer.
  • Øvelser i mentalisering. Øvelserne hjælper dig til at forebygge konflikter og stressrelateret adfærd.
 

Øvelser i Mindfulness og vejtrækning

Du bliver guidet gennem øvelserne i Mindfulness og vejtrækning. 

Forskning viser, at mindfulness og vejrtrækningsøvelser kan ændre på hjernens struktur og de funktioner, som står for regulering af stress. Mindfulness etablerer også kontakten til vores sanser og øger muligheden for at vække det parasympatiske nervesystem. Det parasympatiske nervesystem får vores blodtryk til at falde, giver os mere ro og en større følelse af velvære.

*Kilde og adgang til de forskningsbaserede studier fremgår i undervisningen.

Stresstest

Stresstesten hjælper dig til at blive opmærksom på stress på arbejdspladsen, i privatlivet og på hjemmekontoret. Stresstesten er udviklet af speciallæge og stressekspert Bo Netterstrøm, dr. med. 

Du får svar på testen med det samme samt liste over fysiske, psykiske og adfærdsmæssige symptomer på stress.